Κεντρική Σελίδα

 
 
 

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις
Τρόποι πληρωμής

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Παραγγελία – Πότε παραλαμβάνω τα προϊόντα μου;

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέσή σας. Τυχόν καθυστερήσεις σε παραδόσεις παραγγελειών, οφείλονται κυρίως στο οτι τα έπιπλά μας είναι χειροποίητα και το φινίρισμά τους γίνεται στην Ελλάδα. Εάν η υγρασία του ξύλου δεν είναι η σωστή και προκειμένου να αποφύγουμε μελλοντικά προβλήματα, καλό είναι να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία αφύγρανσής τους έτσι ώστε να έχουμε την επιθυμητή ποιότητα. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να στέλνουμε τις παραγγελείες ολοκληρωμένες, τόσο σε αριθμό όσο και σε ποιότητα.

Παραγγελία - Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν; Μπορείτε να επιστρέψετε προιόντα που έχετε παραλάβει στις περιπτώσεις όπου:

1. To προϊόν που παραλάβατε είναι προβληματικό.
2. Παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε.

Συγκεκριμένα:

1. Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό:
Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας. Η αντικατάσταση είναι δωρεάν. Αν για τη βλάβη είναι υπεύθυνη η μεταφορική εταιρεία (σπάσιμο κεραμικών ή χτύπημα επίπλων), η ¨΄Εθνικ Οικίας Αγαθά¨ δεν φέρει καμία ευθύνη. Στην περίπτωση αυτή (και εφόσον πρόκειται για έπιπλο) η εταιρεία μας αναλαμβάνει δωρεάν την επισκευή με χρέωση του κόστους μεταφοράς στο πρακτορείο ή στον/στην πελάτη.

2. Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

Παραγγελία - Πως ακυρώνω μια παραγγελία;
Για ακυρώσεις παραγγελιών, καλέστε μας στο 210 6894692. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές.


Παράδοση προϊόντων – Η ¨΄Εθνικ Οικίας Αγαθά¨ παραδίδει δωρεάν και σε ποιες περιοχές;
¨΄Εθνικ Οικίας Αγαθά¨ παραδίδει δωρεάν παραγγελίες άνω των 200 ευρώ εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Εάν η παραγγελία σας είναι κάτω των 200 ευρώ, επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς.

Σε όλες τις άλλες περιοχές της Ελλάδος παραδίδουμε μέσω πρακτορείων μεταφορών. Για να ενημερωθείτε για τα πρακτορεία κοιτάξτε την λίστα πρακτορείων.

 

Αρχή της σελίδας

Τρόποι Πληρωμής

Για παραγγελίες συνολικής αξίας μέχρι 3.000 ευρώ , επιταγή 3 μηνών ή έκπτωση 7% εάν μετρητοίς (με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

Για παραγγελίες συνολικής αξίας μέχρι 10.000 ευρώ , επιταγή 4 μηνών ή έκπτωση 10% εάν μετρητοίς (με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Για παραγγελίες συνολικής αξίας μέχρι 20.000 ευρώ , επιταγή 6 μηνών ή έκπτωση 18% εάν μετρητοίς (με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Για παραγγελίες συνολικής αξίας μέχρι 40.000 ευρώ , επιταγή 9 μηνών ή έκπτωση 25% εάν μετρητοίς (με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ επικοινωνήστε με το τμήμα παραγγελιών στο 210 6894692

Αρχή της σελίδας

 

Ποιοι είμαστε

bazaar

άλλοι κωδικοί

Τα νέα μας

Επικοινωνία

Απαντήσεις
σε ερωτήσεις

περί ...
κατασκευής

φόρμα
παραγγελίας

Δίκτυο
Συνεργατών


Web author: NickM